Uudised

Супчик с сосисками 🍲

Kas te viinerisuppi olete juba proovinud? Retsept sobib juhul, kui on tarvis oma argipäevast supirutiini lahjendada.

Viinerid – 450 g

Puljong – 900 ml

Konservtomatid – 800 g

Makaronid -150 g

Konservuba – 225 g

Sibul – 2

Oliiviõli – 1 supilusikatäis

Küüslauk – 2 küüslaugupead

⠀1. Pruunistage viinerid potis ning pange need siis kaussi.

⠀2. Hakkige sibul ning praadige sellessamas potis õli sees kuldpruuniks. Lisage korralikult peenestatud küüslauk, praadige veel minut, siis lisage lusikaga püreestatud tomatid.

⠀3. Lisage puljong, laske keema, vähendage kuumust, katke pott kaanega ning keetke veel 25 minutit.

⠀4. Enne serveerimist lisage konservoad, pruunistatud viinerid ning eelnevalt pehmeks keedetud väikesed makaronid. Serveerige kuumalt.

⠀Head isu 🍲