Kas te viinerisuppi olete juba proovinud? Retsept sobib juhul, kui on tarvis oma argipäevast supirutiini lahjendada.
Viinerid – 450 g
Puljong – 900 ml
Konservtomatid – 800 g
Makaronid -150 g
Konservuba – 225 g
Sibul – 2
Oliiviõli – 1 supilusikatäis
Küüslauk – 2 küüslaugupead
⠀1. Pruunistage viinerid potis ning pange need siis kaussi.
⠀2. Hakkige sibul ning praadige sellessamas potis õli sees kuldpruuniks. Lisage korralikult peenestatud küüslauk, praadige veel minut, siis lisage lusikaga püreestatud tomatid.
⠀3. Lisage puljong, laske keema, vähendage kuumust, katke pott kaanega ning keetke veel 25 minutit.
⠀4. Enne serveerimist lisage konservoad, pruunistatud viinerid ning eelnevalt pehmeks keedetud väikesed makaronid. Serveerige kuumalt.
⠀Head isu ?