Oleme juba kirjutanud, kuidas saab oma lapsega nädalavahetust veeta, ja nüüd jagame maitsva SUPER šokolaaaaaaaaaaaaaaadikeeksi retsepti!
- Nisujahu: 10 spl
- Kakaopulber: 2 tl
- Küpsetuspulber: 2 tl
- Suhkur: 2 spl
- Või: 5 gr
- Kanamuna: 2 tk
- Piim: 5 spl
- Vanilliin maitse järgi
- Valge šokolaad: 100 gr
- Tume šokolaad: 2 tl
- Kuumutage praeahi 200 kraadini.
- Segage eraldi kausis kokku kuivad koostisosad: jahu, kakao, küpsetuspulber, suhkur.
- Seejärel sulatage või (näiteks mikrolaineahjus keskmisel võimsusel paar minutit). Kloppige munad, piim, või vanilliiniga.
- Ühendage kõik koostisosad ja segage kokku.
- Tükeldage valge šokolaad kuubikuteks ja lisage tainale. Segage hoolikalt.
- Pange paberist (silikoonist) korvikesed keeksivormi, täitke need 3/4 ulatuses tainaga ja küpsetage umbes 17 minutit, kuni keeksid kerkivad. Jätke vormi mõneks minutiks seisma, seejärel asetage restile jahtuma.
- Sulatage tume šokolaad kuumakindlas kausis (võib tulel, võib mikrolaineahjus väikesel võimsusel). Ja valage sellega keeksid üle.⠀
Aga nüüd midagi meeldivat.