Uudised

Retsept. Topeltšokolaadikeeksid

Retsept. Topeltšokolaadikeeksid

Oleme juba kirjutanud, kuidas saab oma lapsega nädalavahetust veeta, ja nüüd jagame maitsva SUPER šokolaaaaaaaaaaaaaaadikeeksi retsepti!

  • Nisujahu: 10 spl
  • Kakaopulber: 2 tl
  • Küpsetuspulber: 2 tl 
  • Suhkur: 2 spl 
  • Või: 5 gr
  • Kanamuna: 2 tk
  • Piim: 5 spl
  • Vanilliin maitse järgi
  • Valge šokolaad: 100 gr 
  • Tume šokolaad: 2 tl

 

  1. Kuumutage praeahi 200 kraadini.
  2. Segage eraldi kausis kokku kuivad koostisosad: jahu, kakao, küpsetuspulber, suhkur.
  3. Seejärel sulatage või (näiteks mikrolaineahjus keskmisel võimsusel paar minutit). Kloppige munad, piim, või vanilliiniga.
  4. Ühendage kõik koostisosad ja segage kokku.
  5. Tükeldage valge šokolaad kuubikuteks ja lisage tainale. Segage hoolikalt.
  6. Pange paberist (silikoonist) korvikesed keeksivormi, täitke need 3/4 ulatuses tainaga ja küpsetage umbes 17 minutit, kuni keeksid kerkivad. Jätke vormi mõneks minutiks seisma, seejärel asetage restile jahtuma.
  7. Sulatage tume šokolaad kuumakindlas kausis (võib tulel, võib mikrolaineahjus väikesel võimsusel). Ja valage sellega keeksid üle.

Aga nüüd midagi meeldivat.